Чергове засідання виконавчого комітету Бібрської міської ради 30.10.2022

Оголошення

30 листопада 2022 р. о 16:00 год. в приміщенні Бібрської міської ради (конференц-зал) відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Бібрської міської ради

ПРОЄКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО

  1. Про виконання бюджету за 9 місяців 2022 року.
  2. Про стан медичного обслуговування населення на території Бібрської міської територіальної громади КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Бібрської міської ради та КНП “Бібрська міська лікарня” Бібрської міської ради.
  3. Про розгляд та схвалення проєкту місцевого бюджету Бібрської міської територіальної громади на 2023 рік.
  4. Про розгляд листа директора КНП “Бібрська міська лікарня” Бібрської міської ради Я.Мельничукащодо внесення змін та затвердження фінансового плану підприємства на 2022 рік.
  5. Про розгляд листа директора КНП “Бібрська міська лікарня” Бібрської міської ради Я.Мельничукащодо затвердження звіту про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства за 9 місяців 2022 року.
  6. Про розгляд листа директора КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Бібрської міської ради В.Обаранцящодо затвердження звіту про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства за 9 місяців 2022 року.
  7. Про розгляд листа в.о.голови комісії з реорганізації КНП «Новострілищанська амбулаторія загальної практики-сімейної медицини» В.Обаранця щодо затвердження звіту про виконання фінансового плану за 9 місяців 2022 року.
  8. Про затвердження попереднього висновку стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції щодо ініціювання співробітництва територіальних громад.
  9. Про затвердження плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів на 2022 рік.
  10. Про затвердження плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів на 2023 рік.
  11. Про передачу майна (ноутбук HP 250 G3 ) на баланс військової частини А4220.
  12. Про внесення змін та затвердження посадової інструкції.
  13. Про розгляд листа начальника Служби у справах дітей Бібрської міської ради Г.Гриньків щодо встановлення опіки над майном дітей, позбавлених батьківського піклування, Левика Ю.І., Левика І.Р., Левик Т.Р.
  14. Про розгляд листа начальника Служби у справах дітей Бібрської міської ради Г.Гриньків щодо зняття з квартирного обліку потребуючих поліпшення житлових умов при виконавчому комітеті Бібрської міської ради, особи з числа дітей-сирітС.О.Сенишина, дитини-сироти М.О.Сенишина та особи з числа дітей позбавлених батьківського піклування І.І.Сушиняка.
  15. Про розгляд листадиректора КЗ «ЦНСП» С.Пономарьової щодо звільнення від плати за надання соціальних послуг (догляд вдома) громадян похилого віку, осіб з інвалідністю, інших вразливих верств населення, які перебувають у складних життєвих обставинах, якщо середньомісячний сукупний дохід отримувача соціальної послуги перевищує два і більше прожиткових мінімуми для відповідної категорії громадян, які були взяті на обслуговування до 01.01.2022 року.
  16. Про розгляд заяви директора ПП “Техпостач” Я.Д.Падляка про необхідність оприлюднення та проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєкту«Детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель підприємств легкої промисловості у смт.Нові Стрілища на вул.І.Франка, 24 Львівського району Львівської області».
  17. Про розгляд заяви Боєчка Михайла Степановича про необхідність оприлюднення та проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєкту«Детальний план території земельної ділянки (кадастровий номер 4623387200:10:003:0038) площею 0,2000 га, для ведення особистого селянського господарства у с. Малі Ланки, Бібрської територіальної громади, Львівської області, з метою зміни цільового призначення для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд».
  18. Про розгляд заяви Пилипа Степана Романовича та Лущ Зіновія Петровича про необхідність оприлюднення та проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів  під час розроблення проєкту«Детальний план території земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд в с.Підмонастир, Львівського району Львівської області».
  19. Про розгляд колективного звернення представників Молодіжної ради (уповноважений представник ініціаторів Л.Б.Майовець) про проведення громадських слухань щодо найменування парку іменем загиблого героя м.Бібрка - Володимира БАЧИНСЬКОГО.
  20. Про розгляд листа голови ініціативної групи “Локальна декомунізація” Н.Мединського щодо необхідності виконання Закону України “Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки” на території Бібрської ТГ (перейменування вулиць в с.Великі Глібовичі, с.Соколівка, с.Баківці та перейменування с.Квітневе).
  21. Про зміну адреси громадському будинку з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами (Школа) в с.Великі Глібовичі, Львівського району Львівської області.
  22. Про розгляд заяви Якиміва Євгенія Миколайовича, жителя м.Бурштин, щодо присвоєння садовому будинку окремої адреси по вул.Піддовге в м.Бібрка, Львівського району Львівської області.
  23. Про розгляд заяви Довгаля Олега Володимировича, жителя м.Бібрка, щодо присвоєння новозбудованому житловому будинку окремої адреси по вул.Нижній в с.Малі Ланки, Львівського району Львівської області.
  24. Про розгляд заяви Гловацького Богдана Львовича, жителя с.Великі Глібовичі, щодо присвоєння житловому будинку окремої адреси по вул.Бібрській в с.Великі Глібовичі, Львівського району Львівської області.
  25. Про розгляд заяви Гордійчук Анни Василівни, мешканки с.Романів щодо клопотання перед Львівською РВА про присвоєння почесного звання України «Мати-героїня».
  26. Про розгляд заяв Сурніної Галини Ярославівни, Гавдульської Марії Іванівни щодо перереєстрації квартирного обліку потребуючих поліпшення житлових умов при виконавчому комітеті Бібрської міської ради на 2023 рік.
  27. Про розгляд заяви Синишин Катерини Юріївни щодо клопотання перед ДП “Львівський лісгосп” про продаж 15 м3 ділової деревини хвойної породидля ремонту покрівлі житлового будинку №8 по вул.Левандівка, в с.Вільховець,Львівського району Львівської області.

Бібрський міський голова Роман ГРИНУС