Початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості до 29-07-2021

Повідомлення
про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проєкті містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки в м.Бібрка Львівської області».

Проєкт «Детальний план території земельної ділянки в м.Бібрка Львівської області» розроблений на замовлення Заблоцької Марти Вікторівни, Голіян Юлії Ігорівни.
Підставою для розроблення вказаного проєкту є рішення Бібрської міської ради № 767 від 02.04.2021 року «Про надання дозволу на виготовлення детального плану території земельної ділянки, що перебуває у власності Заблоцької Марти Вікторівни, Голіян Юлії Ігорівни».

Планування проектованої території передбачає впорядкування ділянки площею  0,12 га для ведення індивідуального садівництва у м.Бібрка з метою зміни цільового призначення – для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу для будівництва та обслуговування автомийки. 

Проєкт Детального плану розроблено з урахуванням діючої містобудівної документації: Генерального плану м.Бібрка та матеріалів плану червоних ліній.
Об’єм і склад проєкту відповідає будівельним нормам ДБН Б.1.1-14:2012 «Склад та зміст детального плану території».
До складу цього проєкту входять текстові (том 1. Пояснювальна записка) та графічні (том 2. Графічна частина) матеріали. Зміст Пояснювальної записки складається з вступної частини, дев’ятнадцяти розділів, документів та графічних матеріалів. До Графічної частини відносяться: Схема розташування території у планувальній структурі населеного пункту; План існуючого використання території суміщений з опорним планом та  схемою планувальних обмежень;  Проектний план території суміщений із схемою інженерної підготовки та вертикального планування, креслення поперечних профілів вулиці. План червоних ліній суміщений із схемою організації руху транспорту і пішоходів; Схема інженерних мереж, споруд і використання підземного простору. 
Проєкт Детального плану території  рекомендований виконавчим комітетом Бібрської міської ради для оприлюднення та винесення на громадське обговорення (рішення №203 від 29.06.2021 р.).
Ознайомитися з проєктом містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки в м.Бібрка Львівської області» можна в приміщенні Бібрської міської ради за адресою: м. Бібрка, вул. Тарнавського, 22,  тел. 4-32-35; 4-31-35 (понеділок – п’ятниця, з 9.00 до 18.00, перерва з 13.15 до 14.00).
Пропозиції до зазначеного вище проєкту подаються на ім’я міського голови у письмовій формі до 18 години 29 липня 2021 року за поштовою адресою: 81220,  м. Бібрка, вул. Тарнавського, 22.
Відповідно до статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 № 555, пропозиції до проектів містобудівної документації мають право подавати:
- повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;
- юридичні особи, об’єкти нерухомого майна яких розташовані на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;
- власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розроблено проект містобудівної документації, та на суміжних з нею територіях;
- представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;
- народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.
Пропозиції, подані особами, не вказаними у зазначеному переліку, або подані після встановленого органом місцевого самоврядування строку, залишаються без розгляду.
Пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і мають бути обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, будівельних норм, державних стандартів і правил.
Надані громадськістю пропозиції підлягають реєстрації органом місцевого самоврядування та розглядаються розробником і замовником проектів містобудівної документації у місячний строк.
За результатами розгляду пропозицій заявнику надається відповідь про їх врахування або обґрунтована відмова.
Відповідальним за організацію розгляду пропозицій громадськості до вказаного проєкту є начальник відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та інфраструктури виконавчого комітету Бібрської міської ради О.С.Крушельницька (81220, м. Бібрка, вул. Тарнавського, 22, тел. 4-32-35).