Увага! Конкурс.

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності,

які будуть залучені до проведення незалежної оцінки

Назва об’єкта оцінки

Адреса об’єкта оцінки

Мета оцінки

Платник робіт з оцінки

1.

Нежитлова будівля загальною площею 401,4 кв.м

с. Волове, вул. Шевченка,40 

Продаж

Виконавчий комітет Бібрської міської ради

           
 

Замовником незалежної оцінки є виконавчий комітет Бібрської міської ради.

Очікувана найбільша ціна надання послуг з оцінки об’єкта оцінки – 2000,00 грн.

Подібними до об`єкта оцінки вважатимуться об`єкти за такими ознаками: інші види функціонального використання.

 Вартість оцінки повинна включати вартість рецензування.

Учасникам конкурсу потрібно подати конкурсну документацію на об’єкт оцінки, яка відповідає вимогам Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 31.12.2015 № 2075, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 15.01.2016 за № 60/28190 в редакції наказу ФДМУ від 16.01.2018 № 47 та від 11.02.2020 № 227 (далі – Положення) до виконавчого комітету Бібрської міської ради.

До участі в конкурсі допускаються претенденти, які діють на підставі чинних сертифікатів суб`єктів оціночної діяльності, якими передбачено провадження практичної оціночної діяльності з оцінки майна за напрямами оцінки майна та спеціалізаціями в межах таких напрямів, що відповідають об`єкту оцінки, а також вимогам до учасників конкурсу, передбачених пунктом 12 розділу ІІ Положення.

Вимоги до претендентів для участі у конкурсі (учасників конкурсу) викладені у розділі ІІ Положення.

Вимоги до конкурсної документації, її складання, оформлення та подання містяться у ІІ розділі Положення та додатках до нього.

Заява про участь у конкурсі з відбору суб`єктів оціночної діяльності, інформація щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, інформація про претендента подаються за встановленими формами в додатках 3-5 Положення.

Інформація про визначення об`єкта, подібного до об`єкта оцінки та ознаки подібності наведені в додатку 2 Положення.

Конкурсна документація претендента на об’єкт оцінки подається у запечатаному конверті. На конверті слід зазначити: «На конкурс з відбору суб`єктів оціночної діяльності» з обов’язковим зазначенням назви об’єкта оцінки та найменування юридичної особи або прізвища, ім`я, по батькові фізичної особи-підприємця, який подає конкурсну документацію.

Документи подаються до виконавчого комітету Бібрської міської ради за адресою: м. Бібрка, вул. Тарнавського, 22 в робочі дні з 9-00 до 18-00 до 15 липня 2020 року (включно).

Конкурс відбудеться 17 липня 2020 року о 10.00 год за адресою:

м. Бібрка, вул. Тарнавського, 22.

За додатковою інформацію звертатись на e-mail: bibrka.rada@gmail.com.

Виконавчий комітет Бібрської міської ради