Засідання виконавчого комітету Бібрської міської ради 23-12-2022

Оголошення

23 грудня 2022 р. о 11:00 год. в приміщенні Бібрської міської ради

(конференц-зал) відбудеться засідання виконавчого комітету

Бібрської міської ради

ПРОЄКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО

  1. Про затвердження плану роботи виконавчого комітету Бібрської міської ради на 2023 рік.
  2. Про внесення змін до показників місцевого бюджету Бібрської міської територіальної громади на 2022 рік.
  3. Про затвердження розпорядження № 338 від 09.12.2022 року та № 341 від 14.12.2022 року.
  4. Про розгляд листа директора КНП “Бібрська міська лікарня” Бібрської міської ради Я.Мельничукащодо внесення змін та погодження штатного розпису на 2022 рік.
  5. Про розгляд листа директора КНП “Бібрська міська лікарня” Бібрської міської ради Я.Мельничукащодо внесення змін та затвердження фінансового плану підприємства на 2022 рік.
  6. Про розгляд листа директора КНП “Бібрська міська лікарня” Бібрської міської ради Я.Мельничукащодозатвердження фінансового плану підприємства на 2023 рік.
  7. Про розгляд листа директора КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Бібрської міської ради В.Обаранцящодо внесення змін та затвердження фінансового плану підприємства на 2022 рік.
  8. Про розгляд листа начальника Львівського районного сектору №2 філії Державної установи “Центр пробації” у Львівській області А.Коваля щодо визначення та погодження з Уповноваженим органом з питань пробації переліку об’єктів, на яких засуджені та адміністративно покарані громадяни будуть відбувати громадські та суспільно корисні роботи на території Бібрської міської територіальної громади у 2023 році.
  9. Про розгляд листа керуючого  ВВП “Надлісництво Бібрка” ДП “Львівський лісгосп” В.Б.Борща про взяття до відома плану проведення лісогосподарських заходів у 2022 роців лісових масивах, які розміщені на земляхБібрської міської територіальної громади.
  10. Про розгляд листа начальника Служби у справах дітей Бібрської міської ради Г.Гриньків щодо залишення на квартирному обліку потребуючих поліпшення житлових умов при виконавчому комітеті Бібрської міської ради, особи з числа дітей позбавлених батьківського піклуванняД.Ф.Комара у зв’язку з перебуванням на військовій службі за контрактом в ЗСУ.
  11. Про розгляд листа директора КЗ “Центр надання соціальних послуг” Бібрської міської ради С.Пономарьової щодо надання соціальної послуги догляд вдома за рахунок бюджетних коштів громадянці похилого віку Коваль Дарії Іванівні.
  12. Про розгляд листа директора КЗ “Центр надання соціальних послуг” Бібрської міської ради С.Пономарьової щодо надання соціальної послуги догляд вдома за рахунок бюджетних коштів громадянину похилого віку Наконечному Олексі Дмитровичу.
  13. Про присвоєння громадському будинкуз господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами (Будівля амбулаторії загальної практики-сімейної медицини)окремої адреси по вул.Шевченка в смт. Нові Стрілища, Львівського району Львівської області,
  14. Про розгляд заяви Кузьміна Антона Олександровича, жителя смт.Брюховичі м.Львів, щодо присвоєння індивідуальному житловому будинку садибного типу окремої адреси по вул.Євгена Коновальця в с.Підмонастир, Львівського району Львівської області.
  15. Про розгляд заяви Паук Ольги Юріївни про дозвіл на отримання в Золочівському МБТІ дублікату втраченого свідоцтва про право особистої власності на житловий будинок з господарськими будівлями та спорудами в с.Стрілки по вул.Галицька, буд.19, Львівськогорайону Львівської області на прізвище покійного Олексина Юрія Петровича, для оформлення спадщини.
  16. Про розгляд заяви Бондарчук Надії Орестівни щодо надання дозволу на виготовлення ескізного проєкту з реконструкції житлового будинку з влаштуванням мансардного поверху над квартирою №1 по вул.Грушевського, буд. 5 в м.Бібрка, Львівського району Львівської області.
  17. Про розгляд заяви Михаліни Романа Леонідовича щодо клопотання перед ДП “Львівський лісгосп” про продаж 15 м3 ділової деревини хвойної породи для ремонту господарських споруд по вул.Веселій, 116 в с.Лани, Львівського району Львівської області.

Бібрський міський голова Роман ГРИНУС